Haberler - Genç Adam

Kara CD'ler

Provokasyon CD’lerine MİT’ten yalanlama

Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı, bazı odakların provokasyon amaçlı CD dağıtarak devlet kurumlarını bir komploya alet etmeye çalıştıklarını açıkladı.

Vakıf tarafından yapılan açıklamada Türkiye’nin istikrarını bozmak isteyenlerin son zamanlarda faaliyetlerini artırdığı belirtildi.

Amacına ulaşma uğrunda her türlü yolu kullanmaktan çekinmeyen bu tür mihrakların, vakfın faaliyetlerini ve onursal başkanı M. Fethullah Gülen’i yıpratmak için en ciddi devlet kurumlarını emellerine alet etmeye çalıştıklarına dikkat çekilen açıklamada, ev ev dağıtılan “Hıristiyanlığın Truva Atı” adlı illegal CD’lerde ortaya atılan iftiraların MİT’e ait olduğu iddia edilen bir rapora dayandırıldığı belirtildi. Vakfın MİT Müsteşarlığı’na başvurarak “MİT’e ait böyle bir raporun olup olmadığı ve eğer varsa bu raporun kimliği gizlenen kişilerin eline nasıl geçtiği”ne dair yazılı müracaatın yapıldığı, müsteşarlığın verdiği cevapta bahse konu edilen MİT raporunun asılsız olduğu ifade edildi.

 

 

Add comment


Security code


Refresh

back to top
  • EN SON EKLENENLER
  • EN ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLAR

ARAMA

Herkül Nağme

Herkül Nağme..Ezcümle, M. Fethullah Gülen Hocaefendi'nin bütün eserlerinin, sohbetlerinin, şiirlerinin hep bu nağmeyi terennüm ettiğini söylemek pekâla mümkündür...

SAİD NURSİ'YE İFTİRALAR..

Aksiyon Burç FM

Zaman Mehtap TV

Samanyolu TV Küre TV

Radyo Cihan Ebru Tv

Herkül

BU GÜNLER DE GEÇECEK

ÇATLAYAN RÜYA

ÇARPITILAN BEDDUA!

ŞAHİT OL YA RAB...

Mefkure Yolculuğu