Haberler - Genç Adam

Yurt Gazetesi'nde yayınlanan "TSK: Suikastlar Gülen Grubu Bağlantılı" haber ile ilgili basın açıklaması

22.12.2012 tarihinde marjinal bir gazetede, müvekkilimiz muhterem Fethullah Gülen aleyhinde ağır iftira niteliğinde bir haber yapılmıştır. Maalesef bir iki yayın organı da bu asılsız haberi doğruluğunu tahkik etmeden kendi mecralarına taşımışlardır.

Sözkonusu haberde, sözde "TSK ve Genelkurmay Başkanlığı raporlarına" dayanılarak; Hrant Dink, Danıştay ve Rahip Santaro suikastleri nedeniyle müvekkilim haksız ve insafsız bir şekilde suçlanmıştır. Bu çirkin iddialar tamamen gerçekdışı olup, TSK ve Genelkurmay Başkanlığı'nın böyle bir raporu bulunmamaktadır.

Muhterem Fethullah Gülen bugüne değin birçok açıklamasında kimden ve nereden gelirse gelsin her türlü terör faaliyetlerini ve bu hunharca cinayetleri lanetlemiştir. Bu durum kamuoyu tarafından yakinen bilindiği halde bu asılsız haberin gerçek amacı ne olabilir?

Öncelikle bu gazetenin genel yayın yönetmeninin daha önceki görevinin (!), bölücü terör örgütünün propagandasını yapan ve dönemin Genelkurmay Başkanı tarafından "PKK'nın gazetesi" olarak nitelenen malum yayın organının yazı işleri müdürü olması son derece dikkat çekicidir. O dönemde malum gazetenin manşetlerinde; bebek katili bölücübaşının lider olarak öne çıkartıldığı, öldürülen teröristler için taziye ilanları yayınlandığı, buna mukabil şanlı Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına saldırılarak hakaretler yağdırıldığı herkesin malumudur. Bu hususlar nazara alındığında, bu marjinal gazetenin bir süredir müvekkilimiz aleyhinde kara propaganda yürütmesinin bir nedeni açığa çıkmaktadır.

Diğer yandan bu gazetenin, devam etmekte olan Ergenekon Terör Örgütü yargılamasını etkileme amacıyla, olayları çarpıtarak dikkatleri başka yöne çevirme gayretinde olduğu yayınlarında açıkça görülmektedir. Müvekkilimiz aleyhindeki bu haksız ve hukuksuz kara propagandalara karşı bütün yasal yollara başvurulacağını kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz.

Fethullah Gülen Vekili
Av. Orhan Erdemli

Add comment


Security code


Refresh

back to top
  • EN SON EKLENENLER
  • EN ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLAR

ARAMA

Herkül Nağme

Herkül Nağme..Ezcümle, M. Fethullah Gülen Hocaefendi'nin bütün eserlerinin, sohbetlerinin, şiirlerinin hep bu nağmeyi terennüm ettiğini söylemek pekâla mümkündür...

SAİD NURSİ'YE İFTİRALAR..

Aksiyon Burç FM

Zaman Mehtap TV

Samanyolu TV Küre TV

Radyo Cihan Ebru Tv

Herkül

BU GÜNLER DE GEÇECEK

ÇATLAYAN RÜYA

ÇARPITILAN BEDDUA!

ŞAHİT OL YA RAB...

Mefkure Yolculuğu